6 pași simpli pentru a te încărca cu energie spirituală

În fiecare dintre noi se află puterea vindecătoare. Dacă ne tăiem, corpul nostru se vindecă. Dacă plângem, inima și mintea începe să ne liniștească. În fiecare dintre noi trăiește capacitatea de auto-vindecare.

Principalul lucru – nu uita de existența energiei spirituale!

Corpul uman este o lucrare de artă incredibilă. În timp ce citiți acest articol, sute de mii de procese apar în interiorul corpului vostru, pentru a ajuta la sprijinirea funcționării și dezvoltării acestuia.

Dar chiar și un astfel de „dispozitiv” inteligent necesită îngrijire și protecție constantă. Prin urmare, o dietă echilibrată, sportul, aerul curat, apa și un somn sănătos, sunt vitale pentru organism.

În același timp, nu ar trebui să ignorăm cealaltă parte a existenței noastre, și anume propria noastră spiritualitate, pentru care îngrijirea este la fel de importantă și necesară.

Deci, puteți mânca numai mâncare sănătoasă și să faceți sport în fiecare zi, dar dacă vă pierdeți din vedere spiritualul „eul”, nu puteți deveni niciodată cu adevărat sănătoși.

Trebuie să ai grijă de propria spiritualitate și să o protejezi la fel de mult ca fiind cochilia fizică, trupul. Dar de cele mai multe ori neglijăm această datorie, fără a acorda nicio atenție energiei noastre spirituale. Dar ea ne controlează intuiția și busola internă.

Ea este cea care ne ajută să ne simțim implicați în ceva mai măreț și arată modul corect în momentul luării deciziilor vitale.

Dacă, după un somn lung, încă te simți obosit, dacă nu simți bucurie, în ciuda tuturor lucrurilor bune care se petrec în viața ta, atunci cel mai probabil trebuie doar să completați rezervele tale energetice spirituale.

Alte semne de epuizare a energiei spirituale:

– te simți trist fiind în largul tău;
– în ciuda realizării obiectivelor, viața îți pare neinteresantă;
– viața ți se pare lipsită de orice înțeles;
– vrei să simți, să vezi și să înțelegi viața la un nivel mai profund;
– stresul si anxietatea nu te lasă în pace.

Cea mai eficientă modalitate de a-ți restabili energia spirituală este auto-vindecarea. Este puterea tuturor, și acum o poți face și tu.

Pasul 1. Găsește un loc liniștit unde nimeni nu te va deranja. Acum, întinde-te. Închide ochii, respiră de 5 ori adânc și expiră.

Este important ca aerul să nu umple doar pieptul, ci să meargă adânc în stomac.

Pasul 2. Pune-ți mâinile împreună în poziția de rugăciune și strânge-ți ușor vârfurile degetelor. Ridică-ți mâinile astfel încât să atingă centrul frunții și apoi mută-le pe piept, deasupra inimii.

Zona frunții și a pieptului prezintă două chakre puternice (al treilea ochi și anahata), iar mișcările descrise mai sus contribuie la activarea lor.

Pasul 3. Acum freacă ușor palmele pana cand simti caldura. Pune mâna dreaptă pe inima ta și mâna stângă pe buric. Acestea sunt și două chakre puternice activate de mâini.

Pasul 4. Fără a-ți deschide ochii, imaginează-ți o lumină albă ce strălucește din mâinile tale și pătrunde în interiorul corpului. Urmărește modul în care acesta pătrunde, vindecă și restaurează toate centrele energetice.

Imaginează-ți cum aceeași lumină ajunge în vârful degetelor de la picioare și la cap. Îți poți imagina chiar cum se desprinde din corpul tău, creând o strălucire protectoare în jurul acestuia.

Pasul 5. Când simți că ai primit suficientă energie din lumina albă, deschide-ți ochii și așteaptă să ți se răcească ușor ambele mâini.

Pasul 6. Bea un pahar de apă și asigură-te că în restul zilei nu vei fi însetat și nu te vei mai stresa.

Iată o modalitate rapidă și ușoară de a-ți umple corpul cu o putere vindecătoare care îți poate restabili energia spirituală. Pentru efectul maxim, îți recomandăm să repeți toți cei șase pași, în fiecare zi, pe parcursul săptămânii, dedicând cel puțin 15 minute acestei activități.

Loading...